Advies, ontwerp & realisatie

Complexe infraprojecten vragen om een gedegen advies en een goed ontwerp; daar zit onze toegevoegde waarde. Met onze jarenlange ervaring en expertise adviseren, ontwerpen en realiseren wij totaaloplossingen van tender tot realisatie. 

Wij maken diverse lichte constructies voor de infrastructuur. Dit zijn onder andere: lichtere bruggen, leuningen, gaasraamconstructies, liftschachten, roostervloeren en –wanden, en anti-vandalismeschermen.

Vanuit Breukelen sturen wij alle infrastructuur ontwerp- en realisatieactiviteiten aan vanuit de eigen tender- en projectorganisatie. Met design & construct contracten zorgen wij ervoor dat onze experts je adviseren van tekentafel tot realisatie. Wij vertalen jouw wensen in een ideaal en praktisch uitvoerbaar ontwerp dat het beste aansluit bij de specifieke condities van het project.

 

Voor een totaaloplossing leveren wij maximale toegevoegde waarde. Onderdeel van onze totaaloplossing is tijdens advies, ontwerp, productie en realisatie het bijhouden van een opleverdossiers. Hiermee tonen wij aan dat de eindproducten aan de specificaties voldoen. Hiervoor werken alle experts binnen Takke Breukelen nauw samen, van ontwerp tot werkplaats tot montage.

Onze montageploegen werken in heel Nederland. De ploegen zijn zelfvoorzienend en daarmee in staat om volgens de normen en richtlijnen te werken.