Breng jij onze veiligheid naar een nog hoger niveau?

Ben jij dé Operationeel V&G Coördinator die wij zoeken? Ben jij in staat om je collega’s te stimuleren om met elkaar veiligheid naar een (nog) hoger niveau te brengen? Dan heeft Takke Breukelen een plek voor jou!

In deze dynamische rol ben je enerzijds bezig met het opstellen van diverse project specifieke plannen op het gebied van kwaliteit en gezondheid en de relatie met opdrachtgevers en de uitvoering. Anderzijds met alle aspecten rondom V&G zoals toolboxen, inspecties en interne & externe audits.

In jouw samenwerking neem je alle zaken mee om te komen tot een gedragen werkplan, zowel voor het montageteam als de opdrachtgever met als resultaat een efficiënt en veilig te monteren constructie. Jij bent ons V&G geweten en aanspreekpunt voor iedereen die vragen heeft over dit onderwerp.

Werken bij Takke Breukelen betekent dat jij onderdeel bent van een hecht team van experts. Ons kantoor én onze werkplaatsen staan in Breukelen, daardoor sta je altijd dichtbij het proces van advies, ontwerp en realisatie.

Takke Breukelen is een sterk groeiend bedrijf dat kansen biedt aan haar medewerkers. Een bedrijf met een informele sfeer én hoge ambities.

Check onze vacature voor Operationeel V&G Coördinator en word onderdeel van Team Takke.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Eveline Segaar (06 – 19 63 33 13) of stuur een e-mail naar HR@takke.eu.

Op dit moment zijn wij ook opzoek naar een:

Kijk op onze vacature pagina om meer te lezen over de profielen.