Bruggen en overige constructies

Takke Breukelen is ook expert in het ontwerpen en realiseren van constructies met composietmaterialen. Een totaaloplossing die licht is van gewicht, praktisch onderhoudsvrij, robuust, veilig en duurzaam.

Op onze locatie in Breukelen hebben wij een grote productiehal waar wij alle composiet constructies realiseren. Wij hebben de experts, techniek en productiemethode in huis om de mallen te maken en het gewenste product in elke gewenste vorm en afmeting. Wij doen dit vanuit Delft Infra Composites B.V., 100% dochter van Takke Breukelen.

Wij produceren composiet constructies voor projecten in binnen- en buitenland. Ook verzorgen wij de realisatie inclusief complexe transporten.

Composiet is licht van gewicht. Hierdoor kunnen wij constructies in korte tijd en met minimale overlast voor de omgeving monteren. Door het lichte gewicht kan er ook worden gewerkt met een lichte fundering. Daarnaast is composiet ook enorm sterk en is er weinig kans op vermoeiing of corrosie. En daarmee is composiet praktisch onderhoudsvrij. Composieten constructies gaan daarom ook heel lang mee en zijn daarom duurzaam en te hergebruiken.

Wij maken diverse constructie in composiet zoals:

  • Bruggen
  • Brugdekken
  • Sluis- en schuifdeuren
  • Randelementen