Manager Administratie

Ben jij een gedreven administrateur en til jij onze processen naar een hoger niveau? Ben jij gedreven en altijd op zoek naar verbeteringen? Wil jij verantwoordelijk zijn voor de administratieve processen binnen onze werkmaatschappijen en de key user van ons ERP pakket Ridder IQ zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw uitdaging

Administraties in de breedste zin zijn jouw verantwoordelijkheid: crediteuren- en debiteuren administratie, salarisadministratie en projectadministratie. Ook ben je key user van ons ERP pakket Ridder IQ. Dat doe je, samen met 2 collega’s, voor al onze werkmaatschappijen, waarvan Takke Breukelen verreweg de grootste is. 

Jouw werkzaamheden bevinden zich op tactisch en operationeel niveau. (Proces)verbeteringen omarm je en weet je tot elk detail te implementeren. Je wordt blij van efficiencyslagen en ziet altijd mogelijkheden! Uitdagingen in de diversiteit van onze processen gecombineerd met de integratie van diverse systemen zijn aan de orde van de dag en pak je aan. 

Je zorgt dat je op de hoogte bent en blijft van de laatste (wettelijke) ontwikkelingen in jouw vakgebied en regelgeving en implementeert deze.

Jouw werkzaamheden bestaan in hoofdlijnen uit:

 • een optimale inrichting en uitvoering (betrouwbaar, correct, volledig en tijdig) van de financiële administraties en bijbehorende processen
 • het analyseren en rapporteren van diverse stuurinformatie
 • het monitoren van budgetten en projecten
 • verantwoordelijk voor het organiseren van verzekeringen en subsidies
 • verantwoordelijk voor de energie/telefonie/ICT contracten en bijbehorende zaken

Wat neem je mee?

Als Manager Administratie behoud je te allen tijde het financiële overzicht en verschaf je dit inzicht aan deorganisatie. Je bezit goede communicatieve vaardigheden in Nederlands, Engels is ook geen probleem. Je bent resultaatgericht, accuraat en gestructureerd. Cijfermatig ben je sterk en boekhouden kent geen geheimen voor je.

Verder beschik je over de volgende kwalificaties:

 • HBO werk- en denkniveau in financiële richting
 • minimaal 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke rol
 • je bent analytisch sterk, een goede teamspeler en zit op je plek in een dynamische omgeving
 • je hebt een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

Wat biedt Takke jou?

Een uitdagende rol in een familiebedrijf in ontwikkeling waarin je het verschil kunt maken én:

 • een functie voor minimaal 32 uur in de week in een leuk team met standplaats Breukelen
 • een goede werk-privébalans en veel afwisseling en ontwikkeling in de functie
 • ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • reiskostenvergoeding, goede pensioenregeling, CAO Metaal en Techniek
 • een markconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring

Over Takke

Takke Breukelen BV is een familiebedrijf dat in 1921 is opgericht en gespecialiseerd is in lichte constructiewerken voor de infrastructuur. Het bedrijf ontwerpt, produceert en realiseert onder andere leuningen, randconstructies, bruggen, liftschachten, bordessen, wandbeplating en anti-vandalismeschermen in diverse materialen, zoals (corten)staal, aluminium, rvs, glas, hout en composiet. 

De kracht van Takke is dat elk project uniek is en elk eindproduct op maat wordt ontworpen en gemaakt. Het bedrijf staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vanuit ons centrale punt in Breukelen werken we nauw samen met onze werkmaatschappijen Infra Composites, Lightweight Structures Engineering en Ende Montage & Transport. 

Onze organisatie bestaat uit 50 FTE en heeft een platte structuur met korte communicatielijnen. We hanteren een informele werksfeer waarbij iedereen gedreven en betrokken is en zelf verantwoordelijkheid neemt.

Spreekt deze functie je aan?

Indien je vragen hebt over de functie, aarzel dan niet om contact op te nemen met Erik Wesselius, Corporate Recruiter. Hij is te bereiken via telefoonnummer + 31 6 23 24 50 32. Je kunt je cv en een beknopte motivatie sturen naar ewesselius@takke.eu.

Lees meer over je nieuwe collega's

In gesprek met Nardo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Kennismaken met Eveline

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ontmoet Jorn

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

LinkedIn
Share
WhatsApp
LinkedIn
Share
WhatsApp