Medewerker Project Ondersteuning

Ben jij opzoek naar een uitdagende en veelzijdige functie waarin je jezelf kunt ontwikkelen en waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan de realisatie van onze unieke projecten, dan is de functie van Medewerker Project Ondersteuning iets voor jou!

Jouw uitdaging

Medewerker Project Ondersteuning is een nieuwe functie binnen ons bedrijf. Samen gaan we op zoek naar de ideale invulling en je hebt daar zelf dus veel invloed op!

Als Medewerker Project Ondersteuning is geen dag hetzelfde. Er komt van alles op je pad wat goed en op tijd geregeld moet worden; soms direct, soms kan het worden gepland. Dit weet je goed in te schatten.

Onze projecten zijn uniek, veelzijdig en uitdagend. Je ondersteunt de projectleiders en hoofduitvoerder bij uiteenlopende taken binnen deze projecten en kan snel schakelen als het nodig is. Ook help je de calculatoren bij allerhanden offertewerk en de inkoper.

In de dagelijkse praktijk zie jij waar jouw hulp nodig is én je organiseert het, zodat de collega’s er geen omkijken naar hebben; je bent hun steun en toeverlaat in de stroom van processen, documenten en bijbehorende acties!

Als je denkt dat iets efficiënter kan initieer je deze verbeteringen en helpt mee met de implementatie.

Jouw werkzaamheden bestaan in hoofdlijnen uit:

 • het opstellen en communiceren van opleverdossiers met onze opdrachtgevers
 • het beheren van projecten in ons digitale kwaliteitssysteem
 • het digitaal ordenen en bijhouden van de projecten
 • het ondersteunen van de calculatie bij het uitbrengen van offertes
 • het ondersteunen bij de diverse inkoopactiviteiten

Wat neem je mee?

Als Medewerker Project Ondersteuning houd je te allen tijde je hoofd koel en hebt overzicht. Je werkt gestructureerd, resultaatgericht en zelfstandig. 

Tegelijkertijd ben je een goede teamspeler! Je neemt een diversiteit aan administratief werk uit handen en weet processen soepeler te laten verlopen. 

Verder beschik je over de volgende kwalificaties:

 • MBO werk- en denkniveau
 • minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol
 • je houdt van afwisseling en zit op je plek in een dynamische omgeving
 • je hebt een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

Wat biedt Takke jou?

Een uitdagende rol in een familiebedrijf in ontwikkeling waarin je het verschil kunt maken én:

 • een functie voor minimaal 24 uur in de week, in een leuk team met standplaats Breukelen
 • een goede werk-privébalans en veel afwisseling en ontwikkeling in de functie
 • ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • reiskostenvergoeding, goede pensioenregeling, CAO Metaal en Techniek

Over Takke

Takke Breukelen BV is een familiebedrijf dat in 1921 is opgericht en gespecialiseerd is in lichte constructiewerken voor de infrastructuur. Het bedrijf ontwerpt, produceert en realiseert onder andere leuningen, randconstructies, bruggen, liftschachten, bordessen, wandbeplating en anti-vandalismeschermen in diverse materialen, zoals (corten)staal, aluminium, rvs, glas, hout en composiet. 

De kracht van Takke is dat elk project uniek is en elk eindproduct op maat wordt ontworpen en gemaakt. Het bedrijf staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vanuit ons centrale punt in Breukelen werken we nauw samen met onze werkmaatschappijen Infra Composites, Lightweight Structures Engineering en Ende Montage & Transport. 

Onze organisatie bestaat uit 50 FTE en heeft een platte structuur met korte communicatielijnen. We hanteren een informele werksfeer waarbij iedereen gedreven en betrokken is en zelf verantwoordelijkheid neemt.

Spreekt deze functie je aan?

Indien je vragen hebt over de functie, aarzel dan niet om contact op te nemen met Erik Wesselius, Corporate Recruiter. Hij is te bereiken via telefoonnummer + 31 6 23 24 50 32. Je kunt je cv en een beknopte motivatie sturen naar ewesselius@takke.eu.

Lees meer over je nieuwe collega's

In gesprek met Nardo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Kennismaken met Eveline

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ontmoet Jorn

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

LinkedIn
Share
WhatsApp