ONTMOET
ANNELIEKE

Office manager

What you see is what you get bij Takke. Takke is echt een no-nonsense bedrijf waar we met z’n allen hetzelfde doel nastreven.

Sinds wanneer werk jij bij Takke?

Sinds twee jaar maak ik onderdeel uit van #teamtakke. Hiervoor werkte ik bij een grote organisatie als coördinator HR-administratie. Dat was een leuke functie, maar ik miste de allround werkzaamheden. Als officemanager bij Takke ben ik echt een spin in het web en daar krijg ik energie van.

Hoe verloopt jouw werkdag?

Heel divers! Mijn werkdag verloopt eigenlijk altijd anders dan ik plan. Ik heb natuurlijk wel een aantal vaste en terugkerende werkzaamheden zoals de urenadministratie, de post, telefoontjes beantwoorden, faciliterende- en HR-gerelateerde werkzaamheden. Verder is mijn werk heel afwisselend en dat vind ik het allerleukst aan mijn functie. Het is mijn drive om te ontzorgen en om werk uit handen te nemen.

Trots op…

Vorig jaar hebben we het 100-jarig jubileum van Takke gevierd. Ik heb een deel van de organisatie op mij genomen. Met heel het bedrijf hebben we genoten van een feestelijke dag vol activiteiten en lekker eten op een prachtige locatie. ’s Avonds sloten de partners aan en hebben we met elkaar overnacht. De enthousiaste reacties gaven mij heel veel voldoening.

Takke

What you see is what you get bij Takke. Takke is echt een no-nonsense bedrijf waar we met z’n allen hetzelfde doel nastreven. Wat dat doel is? Het goed doen, geen half werk leveren en streven naar een mooi eindresultaat. Takke gaat voor kwaliteit. Nog steeds word ik soms verrast door de kundige mensen die wij hier in huis hebben. Ik voel me verbonden met onze producten, want vanaf mijn werkplek kijk ik recht de werkplaats in. Met zijn allen vormen we een radartje in het grote geheel en daar ben ik trots op!

Blik op de toekomst

Ik ben momenteel druk bezig met het herstructureren van administratieve processen. Dat is veel werk, maar het levert ons straks ook veel profijt op. Verder liggen hier nog genoeg leuke uitdagingen voor mij. Bovendien zijn we nog steeds aan het groeien als bedrijf en ik geniet van alle verfrissende en vernieuwende perspectieven die nieuwe collega’s met zich meebrengen.

ontmoet

Meer collega's ontmoeten?

Lees de verhalen van onze collega's die dagelijks werken aan onze projecten!

vacatures

Kom jij werken bij Takke Breukelen?

Bekijk dan onze openstaande vacatures en word onze nieuwe collega!