ONTMOET
EVELINE

Bedrijfsleider

Bij Takke zitten we midden in een transitie van een productie- naar project gestuurde organisatie en zijn we druk met de Takke TeamSpirit!

Sinds wanneer werk jij bij Takke?

Twee jaar geleden stuitte ik op LinkedIn op een openstaande vacature bij Takke Breukelen. Ik had tot dannog nooit van Takke gehoord, maar ik herkende mij volledig in het geschetste profiel en besloot te solliciteren. We zijn nu twee jaar later en ik werk hier met veel plezier als bedrijfsleider.

Hoe verloopt jouw werkdag?

Mijn werkdagen zijn heel divers, over het algemeen veel gevuld met overleggen. Zowel intern als ook extern met opdrachtgevers, leveranciers en andere externe relaties. Verder houd ik mij ook bezig met teamcoaching, project sturing, VGM aspecten, financiële zaken en  HR-gerelateerde werkzaamheden. Ik vind het leuk om te werken aan het optimaliseren en verbeteren van processen. Bij Takke zitten we midden in een transitie van een productie- naar project gestuurde organisatie en zijn we druk met de Takke TeamSpirit!

Wat vind jij het leukst aan je werk?

Wat ik echt supertof vind, is dat ik letterlijk kan zien wat we maken. Als ik de trap naar beneden loop sta ik in de werkplaats en buiten op het terrein gebeurt van alles; ik heb dan ook mooi uitzicht. Nog even los van het Amsterdam Rijnkanaal😉. Wij werken aan zulke gave en unieke projecten, dat gaat nooit vervelen!

Trots op…

Een van die projecten die er voor mij echt uitspringt, is de N69. Dit project is een van de grootste duurzaamheidsprojecten van de provincie Noord-Brabant. In dit project hebben we heel veel verschillende elementen terug laten komen: hout, glas, staal, zonnepanelen. We hebben zelfs zonnepanelen in glas verwerkt. Ik denk dan ook aan LEVVEL: een wereldprimeur dat wij met composiet sluisdeur zoutwaterkering in de afsluitdijk bedwingen! En ook de al gemaakte stappen in de groei van onze organisatie met alles wat daarbij komt kijken!

Takke

Takke is een bedrijf dat een lange en mooie historie meebrengt en veel expertise heeft. Ik vind menselijkheid en gelijkwaardigheid heel belangrijk: of je nu een lasser of teamleider bent, iedereen heeft veel toegevoegde waarde en wordt gelijkwaardig behandeld. We zijn een open en transparant bedrijf naar medewerkers en opdrachtgevers. Met zijn allen werken we aan unieke en toffe projecten waar we heel nuchter onder blijven, we zijn nu eenmaal diepgeworteld in de Breukelse klei. Wat ons heel sterk en onderscheidend maakt, is dat wij werken met combinaties van staal en composiet.

Een blik op de toekomst

Als ik naar de toekomst kijk dan hebben we waar mogelijk efficiëntieslagen gemaakt. We blijven waarde toevoegen voor technische vraagstukken in de markt en zullen, samen met onze mooie club mensen, constant in beweging blijven.

ontmoet

Meer collega's ontmoeten?

Lees de verhalen van onze collega's die dagelijks werken aan onze projecten!

vacatures

Kom jij werken bij Takke Breukelen?

Bekijk dan onze openstaande vacatures en word onze nieuwe collega!