ONTMOET
KEVIN

Project engineer

Ik ben trots op het inhijsen van LEVVEL! Ik ben bij elk stapje van het project betrokken geweest. Heel tof om dan het eindresultaat te zien!

Sinds wanneer werk jij bij Takke?

Ik werk nu sinds anderhalf jaar voor Takke als projectengineer composiet. Ik heb de opleiding Aviation aan de HvA gedaan, waarbij mijn specialisatie in het onderhouden en repareren van vliegtuigen en onderdelen lag. Mijn afstudeerstage ging specifiek over de reparatie van composiet onderdelen, vandaar ook de interesse in composiet. Hier zit ik dus helemaal op mijn plek.

Hoe verloopt jouw werkdag?

Ik ben altijd om half acht in de ochtend op kantoor. Samen met het team doen we iedere ochtend een dagstart. We bespreken bijzonderheden en aandachtspunten. Ik heb een heel breed takenpakket en die variatie vind ik erg leuk. Elke werkweek is weer anders met nieuwe uitdagingen. In die anderhalf jaar die ik hier nu werk heb ik al veel geleerd en gedaan. Ik krijg vertrouwen en vrijheid binnen mijn functie. Ook ben ik al een paar keer naar het buitenland geweest voor projecten.

 

Vandaag ben ik met de werkvoorbereiding van een nieuw project gestart. Ik ga mijn best doen om dat zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Tijdens voorbereidingen krijg ik ook regelmatig allerlei vragen vanuit de productiehal. Daar loop ik meerdere keren per dag even binnen om te kijken of alles goed gaat en hoe de werkzaamheden vorderen.

Ik ben trots op…

Het inhijsen van LEVVEL! Mijn collega Paul en ik zijn bij elk stapje van het project betrokken geweest. Van de werkvoorbereidingen, tot de tekeningen en gaatjes boren. Heel tof om dan het eindresultaat te zien!

Takke

Voordat ik hier kwam werken had ik eigenlijk nog nooit van Takke Breukelen gehoord, maar onbewust al wel heel veel gezien! Ik denk dan aan de kunstwerken op de A6, A2 en A9. Takke is een hecht familiebedrijf waarbij de lijnen met elkaar kort zijn. Als ik een probleem heb, kan ik bij wijzen van spreken zo terecht bij de directeur. De mensen die hier werken hebben een technisch hart, we houden nu eenmaal van bruggen bouwen en techniek.

Blik op de toekomst

De komende tijd focus ik mij vooral op kennis vergaren. Ik wil echt een expert worden op het gebied van composiet. Daar hoort natuurlijk ook algemene kennis van het bedrijf bij. Gelukkig hebben wij goede vakmannen in huis.

ontmoet

Meer collega's ontmoeten?

Lees de verhalen van onze collega's die dagelijks werken aan onze projecten!

vacatures

Kom jij werken bij Takke Breukelen?

Bekijk dan onze openstaande vacatures en word onze nieuwe collega!