ONTMOET
NARDO

Chef Werkplaats

Bij Takke zijn we altijd in beweging en zijn we ook nu volop in ontwikkeling. Ik vind Takke een heel sociaal bedrijf. We hebben korte lijntjes met elkaar.

Sinds wanneer werk jij bij Takke?

Ik werk al 25 jaar bij Takke! Op mijn zeventiende kwam ik hier met een handgeschreven CV solliciteren. Dat vond ik best spannend, maar de enige vraag die ik kreeg, luidde: “Wanneer kun je beginnen?”. Ik ben in de werkplaats begonnen als leerling constructiebankmedewerker en met de jaren doorgegroeid naar mijn huidige functie als chef werkplaats.

Wat doet een chef werkplaats?

Ik zorg altijd dat ik tussen half zeven en zeven uur in de ochtend aanwezig ben. Dan doe ik allereerst een dagstart met mijn voorman Robert. We lopen samen een ronde door de werkplaats en bespreken bijzonderheden of uitdagingen. Verder zijn mijn dagen ook heel vaak gevuld met verschillende overleggen. Tussendoor komen er goederen binnen waarbij ik verantwoordelijk ben voor de kwaliteitscontrole. Ik zorg ervoor dat ik benodigd materiaal bestel en onderhoud ik het contact met leveranciers. Volgens mij vergeet ik nu nog een heel aantal taken op te sommen… Je hoort het al, mijn werkdagen kun je niet saai noemen.

Persoonlijke ontwikkeling

Mijn functie als chef werkplaats is in de afgelopen jaren steeds meer uitgebreid en diverser geworden. Dat zorgt ervoor dat ik mezelf kan blijven ontwikkelen. Ik ben leergierig en volg graag verdiepende cursussen. Nog steeds leer ik van elk groter project weer nieuwe dingen. De Betuweroute bijvoorbeeld is een project waar ik heel veel van geleerd heb. Dat motiveert mij om snelheid en kwaliteit te blijven optimaliseren.

Takke

Bij Takke zijn we altijd in beweging en zijn we ook nu volop in ontwikkeling. Ik vind Takke een heel sociaal bedrijf. We hebben korte lijntjes met elkaar. Er werken diverse mensen en iedereen wordt op dezelfde manier behandeld. Bij Takke wordt er iets van je verwacht, maar daar krijg je ook veel voor terug.

Blik op de toekomst

In de komende tijd wil ik mij bezighouden met een stuk procesoptimalisatie. Op die manier worden we een nog beter georganiseerd bedrijf en dat is nodig om een gezonde organisatie te blijven. En laten we vooral lekker doorgaan met onze leuke en uitdagende projecten!

ontmoet

Meer collega's ontmoeten?

Lees de verhalen van onze collega's die dagelijks werken aan onze projecten!

vacatures

Kom jij werken bij Takke Breukelen?

Bekijk dan onze openstaande vacatures en word onze nieuwe collega!