ONTMOET
RONALD

Constructiebankmedewerker - lasser

34 jaar geleden begon ik mijn carrière als constructiebankmedewerker bij Takke Breukelen. Via via kwam ik hier terecht en ik ben nooit meer weggegaan.

Hoe lang werk je bij Takke?

34 jaar geleden begon ik mijn carrière als constructiebankmedewerker bij Takke Breukelen. Via via kwam ik hier terecht en ik ben nooit meer weggegaan.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Ik stap ’s morgens rond een uur of zeven de kantine binnen. De eerste stop is dan natuurlijk het koffiezetapparaat. Samen met het team bespreken we de werkzaamheden en eventuele bijzonderheden voor die dag. Vervolgens slinger ik de compressor aan en ga ik lekker aan de gang.

Kennis doorgeven

Gedurende de dag krijg ik regelmatig vragen van collega’s. Dat krijg je natuurlijk als je 34 jaar aan ervaring meebrengt. Kennis doorgeven aan de nieuwe generatie vind ik heel erg leuk. Het is dankbaar werk als je leerlingen met sprongen vooruit ziet gaan.

Trots op…

Een van de leukste projecten waar ik recentelijk aan gewerkt heb, is Edespoort. Bij dit project kwam heel veel afwisselend laswerk kijken. Dan ben ik natuurlijk in mijn element. Ik vind het dan heel leuk om van de mensen ter plekke te horen hoe het project verloopt.

Takke

Takke is een familiebedrijf en dat merk je. Voor mij uit zich dat in de persoonlijke betrokkenheid ook op privégebied. Bij Takke zorgen ze goed voor hun personeel, ze zijn flexibel en denken met je mee. En bij Takke worden leuke bedrijfsuitjes georganiseerd, dat zijn de leuke momenten waarop je je collega’s nog beter leert kennen.

Blik op de toekomst

Ik hoop zo door te blijven gaan zoals ik nu doe. Takke is momenteel erg aan het groeien, ik ben benieuwd wat ons dat allemaal gaat brengen.

ontmoet

Meer collega's ontmoeten?

Lees de verhalen van onze collega's die dagelijks werken aan onze projecten!

vacatures

Kom jij werken bij Takke Breukelen?

Bekijk dan onze openstaande vacatures en word onze nieuwe collega!