Operationeel V&G Coördinator

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en dynamische rol als Operationeel V&G Coördinator? In deze rol ben je verantwoordelijk voor het opstellen van diverse project specifieke plannen op het gebied van kwaliteit en gezondheid, en het begeleiden van alle aspecten rondom V&G zoals toolboxen, inspecties, audits en het adviseren van collega’s in het projectteam. Je bent de verbinder tussen de praktijk en de interne organisatie en werkt aan de ontwikkeling en implementatie van ons veiligheidsbeleid. Een afwisselende rol met als rode draad V&G aspecten!

Jouw uitdaging

In deze dynamische rol als Operationeel V&G Coördinator ben je enerzijds bezig met het opstellen van diverse project specifieke plannen op gebied van kwaliteit en gezondheid en de relatie met opdrachtgevers en de uitvoering. Anderzijds met alle aspecten rondom V&G zoals toolboxen, inspecties, interne & externe audits (ISO, VCA, EN1090, SCL, CO2).

Je bent de verbinder tussen wat er buiten in de praktijk gebeurt en de interne organisatie. Je werkzaamheden variëren van het opstellen van een werkplan en het sparren met een opdrachtgever over dit plan, het lopen van een veiligheidsronde, het begeleiden, monitoren en verder ontwikkelen van ons veiligheidsbeleid, tot het begeleiden van diverse audits en het adviseren van je collega’s in het projectteam in alle fases van een project; van ontwerp tot oplevering. Kortom heel afwisselend met als rode draad V&G aspecten.

Jouw werkzaamheden bestaan in hoofdlijnen uit:

 • het schrijven van (V&G) werkplannen, uitgangspuntennota en/of overige benodigde plannen voor de verschillende projecten
 • actieve afstemming met de opdrachtgever over de diverse plannen
 • het uitwerken van interne richtlijnen en procedures
 • het begeleiden van interne en externe audits de daaruit voortkomende acties
 • het monitoren van V&G registraties en het uitvoeren van (bijna) ongevalsonderzoeken inclusief het implementeren van verbetervoorstellen
 • het uitdragen van het V&G beleid in zijn totaliteit

Wat neem je mee?

Je bent proactief en communicatief sterk, zowel schriftelijk als verbaal en in staat je collega’s te stimuleren om met elkaar veiligheid naar een (nog) hoger niveau te brengen. Eventueel onveilig gedrag onderzoek je en maak je bespreekbaar, zowel naar collega’s toe als onze opdrachtgevers.

In jouw samenwerking neem je alle zaken mee, om te komen tot een gedragen werkplan, zowel voor het montageteam als de opdrachtgever met als resultaat een efficiënt en veilig te monteren constructie. 

Jouw hands-on mentaliteit maakt dat iets de juiste prioriteit en opvolging krijgt en daarmee draag je actief bij aan een veilige werkplek. Jij bent ons V&G geweten en aanspreekpunt voor iedereen die vragen heeft over dit onderwerp.

Verder beschik je over de volgende kwalificaties:

 • MBO werk- en denkniveau (bouwkunde, civiele techniek of werktuigbouwkunde)
 • ervaring met normeringen als ISO 9001 / VCA / SCL / CO2 prestatieladder
 • minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol binnen een projectenorganisatie
 • in het bezit van VCA VOL en rijbewijs B
 • je bent zelfstandig, maar evenwel een goede teamspeler

Wat biedt Takke jou?

Een impactvolle rol in een familiebedrijf waarin je het verschil kunt maken én:

 • een functie voor minimaal 24 uur in de week in een leuk team met standplaats Breukelen
 • veel afwisseling en uitdaging met unieke projecten
 • reiskostenvergoeding, goede pensioenregeling, CAO Metaal en Techniek
 • een markconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring

Over Takke

Takke Breukelen BV is een familiebedrijf dat in 1921 is opgericht en gespecialiseerd is in lichte constructiewerken voor de infrastructuur. Het bedrijf ontwerpt, produceert en realiseert onder andere leuningen, randconstructies, bruggen, liftschachten, bordessen, wandbeplating en anti-vandalismeschermen in diverse materialen, zoals (corten)staal, aluminium, rvs, glas, hout en composiet. 

De kracht van Takke is dat elk project uniek is en elk eindproduct op maat wordt ontworpen en gemaakt. Het bedrijf staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vanuit ons centrale punt in Breukelen werken we nauw samen met onze werkmaatschappijen Infra Composites, Lightweight Structures Engineering en Ende Montage & Transport. 

Onze organisatie bestaat uit 50 FTE en heeft een platte structuur met korte communicatielijnen. We hanteren een informele werksfeer waarbij iedereen gedreven en betrokken is en zelf verantwoordelijkheid neemt.

Spreekt deze functie je aan?

Indien je vragen hebt over de functie, aarzel dan niet om contact op te nemen met Eveline Segaar, Bedrijfsleider. Zij is te bereiken via telefoonnummer +31 6 19 63 33 13. Je kunt je cv en een beknopte motivatie sturen naar esegaar@takke.eu.

LinkedIn
Share
WhatsApp

Ontmoet je nieuwe collega's

Ontmoet

Ontmoet
Nardo

Ontmoet

Ontmoet
Roland

Ontmoet

Ontmoet
Ronald