Projectmanager

Ben jij die ervaren en hands-on Projectleider die in staat is om meerdere van onze projecten tegelijkertijd effectief en efficiënt op te leveren? Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het behalen van de (uitdagende) planning en bijbehorend financieel resultaat en je weet hoe je verschillende stakeholders moet managen en houd je te allen tijde de vinger aan de pols, zowel bij de teams als bij onze opdrachtgever. Onvoorziene situaties weet je handig op te lossen. Solliciteer nu en maak deel uit van ons enthousiaste team!

Jouw uitdaging

We zoeken een enthousiaste Projectleider die in nauwe samenwerking met de teams van ontwerp, productie en uitvoering zorgt voor een effectieve en efficiënte manier van realisatie van onze projecten. Jij bent eindverantwoordelijk voor het opleveren van een project volgens een (uitdagende)planning met bijbehorend financieel resultaat.

Je overziet meerdere projecten tegelijkertijd en bewaakt de voortgang van verschillende facetten (tijd, geld, kwaliteit, kansen en risico’s). Het managen van verschillende stakeholders is je op het lijf geschreven. Jij houdt te allen tijde vinger aan de pols, zowel bij de teams als bij onze opdrachtgever. Voor jou is dat de manier om de voortgang te bewaken en projecten te laten slagen. Onvoorziene situaties weet je handig op te lossen, zodat de voortgang van de projecten nooit in gevaar komt.

Op hoofdlijnen bestaan jouw werkzaamheden uit:

 • efficiënte communicatie met alle betrokken  afdelingen
 • contractmanagement per opdrachtgever
 • bewaken en sturen op budget, planning en kwaliteit
 • signaleren en oplossen van afwijkingen & knelpunten alsook afrekenen van meer/minder werken
 • actief meedenken met ontwerp
 • uitdragen van het veilig werken beleid

Wat neem je mee?

Als ervaren Projectmanager heb je het vermogen om vlot te schakelen en je bent sterk in de communicatie met jouw opdrachtgevers en collega’s. Jouw communicatieve vaardigheden en stijl pas je per situatie aan. Er wordt een grote mate van assertiviteit van je verwacht, zodat je altijd weet wat er speelt en dus niet voor verrassingen komt te staan. 

Jouw stijl kenmerkt zich door leiderschap en ondernemerschap. Daarnaast ben je proactief, resultaatgericht, verantwoordelijk en als teamspeler zoek je actief de samenwerking met collega’s op.

Verder beschik je over de volgende kwalificaties:

 • minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol in een projectorganisatie
 • HBO werk- en denkniveau (civiele techniek, (werktuig)bouwkunde of bedrijfskunde)
 • je bent betrokken, communicatief en besluitvaardig
 • VCA VOL of de bereidheid deze te behalen

Wat biedt Takke jou?

Een impactvolle rol in een groeiende en dynamische organisatie waarin jíj het verschil kunt maken én:

 • gaat werken in een leuk team, standplaats is Breukelen en unieke projecten door heel Nederland
 • veel afwisseling, vrijheid, ruimte en vertrouwen
 • een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring (indicatie 4.500 – 6.500 euro per maand)
 • telefoon, laptop en auto van de zaak. 

Over Takke

Takke Breukelen BV is een dynamisch en groeiend bedrijf in transitie van productie-georiënteerd naar een projectorganisatie en heeft een platte structuur met korte communicatielijnen. Onze organisatie bestaat momenteel uit 65 FTE.  We hanteren een informele werksfeer waarbij iedereen gedreven en betrokken is en zelf verantwoordelijkheid neemt.

Takke Breukelen BV gespecialiseerd is in lichte constructiewerken voor de infrastructuur. Het bedrijf ontwerpt, produceert en realiseert onder andere leuningen, randconstructies, bruggen, liftschachten, bordessen, wandbeplating en anti-vandalismeschermen in diverse materialen, zoals (corten)staal, aluminium, rvs, glas, hout en composiet. 

De kracht van Takke is dat elk project uniek is en elk eindproduct op maat wordt ontworpen en gemaakt. Het bedrijf staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vanuit ons centrale punt in Breukelen werken we nauw samen met onze werkmaatschappijen Infra Composites, Lightweight Structures Engineering en Ende Montage & Transport. 

 

Lijkt deze rol je wel wat?

Nieuwsgierig naar deze leuke functie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Elvira Tibboel, Recruitment en HR business partner. Zij vertelt je graag meer. Je kunt Elvira bereiken via telefoonnummer +31 6 27 51 18 12

Meteen solliciteren? Je kunt je cv en een beknopte motivatie sturen naar jobs@takke.eu 

LinkedIn
Share
WhatsApp

Ontmoet je nieuwe collega's

Ontmoet

Ontmoet
Nardo

Ontmoet

Ontmoet
Roland

Ontmoet

Ontmoet
Ronald