Team Manager Composiet

Word de drijvende kracht van onze Composiet afdeling! Als ambitieuze team manager leid je projecten, optimaliseer je efficiëntie en versterk je onze positie in de sector.

Jouw uitdaging

Voor vaste invulling van onze Composiet afdeling zoeken we een ambitieuze teamleider die impact wil maken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het aansturen en leiden van de afdeling. De functie is relatief nieuw en de afdeling groeit hard, zodat je de afdeling zelf zo efficiënt mogelijk kunt inrichten. Je werkt samen met het team om projecten succesvol te implementeren en zo onze positie te versterken binnen de sector. Als teamleider composiet ben je onderdeel van het Managementteam en daarmee heb je veel invloed op de strategische en tactische beslissingen binnen de Takke Groep.

 

Hoe kan je dag eruitzien? Je begint rond 08:00 met het inchecken bij de productie engineer en de voormannen om de voortgang te bespreken. Vervolgens doe je een veiligheidscheck in een van de productiehallen en is het tijd voor administratieve taken. Ook zal je samen met de andere teamleiders de planning afstemmen. Aan het einde van de dag ga je nog even langs het project om daar de voortgang te observeren en feedback te geven, soms voer je een VGM inspectie op locatie uit. En voor een nog beter inzicht ga je met een van de projectengineers langs bij de klant van het project.

Met jouw leiderschapsvaardigheden ben je in staat om teams te motiveren en inspireren om hun volledige potentieel te bereiken. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels en kunt effectief communiceren met verschillende belanghebbende op verschillende niveaus.

De volgende werkzaamheden worden onder andere van je verwacht:

 • Het aansturen en coördineren van het team, bestaande uit productiemedewerkers, voormannen en project engineers op kantoor (20 fte);
 • Het ontwikkelen van het team;
 • Het managen van het volledige (productie)proces en de organisatie;
 • Het managen van geld, tijd, kwaliteit en de veiligheid;
 • Strategisch nadenken over het verlopen van het proces; je bepaalt samen met het MT de lange en korte termijn plannen;

Wat neem je mee?

Je beschikt over de volgende kwalificaties:

 • Heb je leidinggevende capaciteiten en enige kennis van techniek;
 • 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke omgeving (productie/logistiek);
 • Heb je minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Spreek je zowel Nederlands als Engels;
 • Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar.
Video afspelen

Wat biedt Infra Composites jou?

Een uitdagende rol in een groeiend (familie) bedrijf dat snel ontwikkelt en waarin jij het verschil kan maken én:

 • Een functie die je naar eigen hand kan zetten en waar je jezelf kan ontwikkelen;
 • Veel eigen verantwoordelijkheid;
 • Een marktconform salaris (indicatie afhankelijk van kennis en ervaring 4500 – 6000 euro per maand);
 • Een CAO in de metaal & techniek.

Over Infra Composites

Infra Composites (IC) BV is een 100% dochter van de Takke Groep met oorsprong in Breukelen sinds 1921. En ontwerpt en produceert composiet constructies voor de Infra. Wij maken onder andere composietbruggen en brugdekken, hybride bruggen, brugrandelementen en speciale composiet constructies ter vervanging van beton. Composieten zijn vezel versterkte kunststoffen en uitstekend geschikt ter vervanging van staal, beton en hout. Composiet staat bekend om haar sterkte, duurzaamheid, lage gewicht en vormvrijheid.

De installatie van deze projecten wordt uitgevoerd door onze directe collega’s van Takke Breukelen BV. Ieder project is anders en elk eindproduct wordt op maat ontworpen en gemaakt, dat is de kracht van het bedrijf. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid! Binnen het bedrijf heerst een informele cultuur, waarbij iedereen gedreven en betrokken is en eigen verantwoordelijkheid neemt. De totale organisatie van IC en Takke Breukelen (50 fte), gevestigd op hetzelfde terrein in Breukelen, kent een relatief platte structuur en heeft daarom korte lijnen.

 

Spreekt deze functie je aan?

Wil je (vrijblijvend) meer weten over deze rol, aarzel dan niet om contact op te nemen met Elvira Tibboel, Recruitment en HR business partner. Zij is te bereiken via telefoonnummer +31 6 27 51 18 12.

Je kunt je cv en een beknopte motivatie sturen naar jobs@takke.eu 

LinkedIn
Share
WhatsApp

Project Nelson Mandelabrug

Video afspelen

Een voorbeeld van zo’n project is de recentelijk opgeleverde Nelson Mandelabrug (zie projectvideo), die grotendeels uit composiet bestaat. In deze rol lever je een actieve bijdrage aan de productie van dit soort grote, mooie objecten en heb je jouw eigen aandeel in het complexe veld van stakeholders betrokken bij dit soort projecten.

Ontmoet je nieuwe collega's

Ontmoet

Ontmoet
Nardo

Ontmoet

Ontmoet
Roland

Ontmoet

Ontmoet
Roland