Werken bij Takke Breukelen

Het aantal projecten waar wij aan werken blijft groeien. Voor onze klanten willen wij een partner zijn met creatieve denkkracht voor totaaloplossingen. De projecten realiseren wij met een klein en hecht team met de beste vakmensen.

Wat doen wij bij Takke Breukelen?

Om totaaloplossingen met een hoge kwaliteit te bieden voor alle projecten waar wij aan werken is kennis, expertise en ontwikkeling noodzakelijk. De juiste vakspecialist op de juiste plek.

Werken bij Takke Breukelen betekent dat je onderdeel bent van een hecht team van experts. Doordat wij in Breukelen ons kantoor én werkplaats hebben sta je altijd dichtbij het proces van advies, ontwerp en productie en ben jij een belangrijke schakel in de totaaloplossing die wij onze klanten bieden.

Takke Breukelen is een sterk en groeiend bedrijf dat kansen biedt aan haar medewerkers. Een bedrijf met een informele sfeer én hoge ambities.

Kom jij meewerken aan onze toonaangevende projecten?

 

Heb je interesse in werken of stage lopen bij Takke Breukelen, maar zie je geen passende vacature? Maak vooral je interesse kenbaar door een mail te sturen naar hr@takke.eu Je ontvangt binnen enkele werkdagen dan een reactie van ons!

Carrières bij Takke Breukelen

Calculator

Fulltime

download icon

Constructiebankwerker- Lasser

Fulltime

download icon

Monteur

Fulltime

download icon

Ontwerper

Fulltime

download icon

Projectleider

Fulltime

download icon

Werkvoorbereider - Operationeel V&G Coördinator

Fulltime

download icon