Werken bij Takke Breukelen

Het aantal projecten waar wij aan werken blijft groeien. Voor onze klanten willen wij een partner zijn met creatieve denkkracht voor totaaloplossingen. De projecten realiseren wij met een klein en hecht team met de beste vakmensen.

Wat doen wij bij Takke Breukelen?

Om totaaloplossingen met een hoge kwaliteit te bieden voor alle projecten waar wij aan werken is kennis, expertise en ontwikkeling noodzakelijk. De juiste vakspecialist op de juiste plek.

Werken bij Takke Breukelen betekent dat je onderdeel bent van een hecht team van experts. Doordat wij in Breukelen ons kantoor én werkplaats hebben sta je altijd dichtbij het proces van advies, ontwerp en productie en ben jij een belangrijke schakel in de totaaloplossing die wij onze klanten bieden.

Takke Breukelen is een sterk en groeiend bedrijf dat kansen biedt aan haar medewerkers. Een bedrijf met een informele sfeer én hoge ambities.

Kom jij meewerken aan onze toonaangevende projecten? Neem dan hieronder een kijkje bij onze boeiende en uitdagende vacatures en maak kennis met mogelijk jouw toekomstige collega’s!

Medior | Senior Ontwerper

Ben jij een ervaren Ontwerper? Ontwerp en modelleer uitdagende staalconstructies met aandacht voor maakbaarheid, esthetiek en opdrachtgeverswensen.

Werkvoorbereider

Ben jij een werkvoorbereider die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen? Je bent in samenwerking met de stakeholders verantwoordelijk voor de voorbereiding en organisatie van onze projecten.

Monteur

Met jouw collega's weet jij elke klus in de wereld van infrastructuur te klaren, van staal tot hout en van leuningen tot bruggen. Je werkt op projectlocaties door heel Nederland. Veiligheid staat bij ons voorop en jij draagt hier actief aan bij.

Teamleider Composiet

Word de drijvende kracht van onze Composiet afdeling! Als ervaren teamleider leid je projecten, optimaliseer je efficiëntie en versterk je onze positie in de sector.

Projectleider

Ben jij die ervaren Projectleider die meerdere projecten tegelijkertijd kan opleveren? Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de planning en het financieel resultaat. Je managet stakeholders en houd de vinger aan de pols.

Constructiebankwerker - Lasser

Ben jij een echte ijzervreter? Ben jij opzoek naar een uitdagende functie waarin je zelfstandig (complexe) onderdelen en gehele constructies vanaf tekening samenstelt, dan is de functie van Constructiebankwerken – Lasser iets voor jou!

Operationeel V&G Coördinator

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van project specifieke plannen op het gebied van kwaliteit en gezondheid, en het begeleiden van alle aspecten rondom V&G zoals toolboxen, inspecties, audits en het adviseren van collega's.

Als je graag zou willen werken of stage zou willen lopen bij Takke Breukelen, maar er geen passende vacature beschikbaar is, aarzel dan niet om je interesse kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar hr@takke.eu. We zullen binnen enkele werkdagen reageren op je bericht!

Ontmoet je nieuwe collega's

Ontmoet

Ontmoet
Nardo

Ontmoet

Ontmoet
Roland

Ontmoet

Ontmoet
Ronald