Werken bij Takke Breukelen

Het aantal projecten waar wij aan werken blijft groeien. Voor onze klanten willen wij een partner zijn met creatieve denkkracht voor totaaloplossingen. De projecten realiseren wij met een klein en hecht team met de beste vakmensen.

Wat doen wij bij Takke Breukelen?

Om totaaloplossingen met een hoge kwaliteit te bieden voor alle projecten waar wij aan werken is kennis, expertise en ontwikkeling noodzakelijk. De juiste vakspecialist op de juiste plek.

Werken bij Takke Breukelen betekent dat je onderdeel bent van een hecht team van experts. Doordat wij in Breukelen ons kantoor én werkplaats hebben sta je altijd dichtbij het proces van advies, ontwerp en productie en ben jij een belangrijke schakel in de totaaloplossing die wij onze klanten bieden.

Takke Breukelen is een sterk en groeiend bedrijf dat kansen biedt aan haar medewerkers. Een bedrijf met een informele sfeer én hoge ambities.

Kom jij meewerken aan onze toonaangevende projecten? Neem dan hieronder een kijkje bij onze boeiende en uitdagende vacatures en maak kennis met mogelijk jouw toekomstige collega’s!

Constructiebankwerker - Lasser

Ben jij een echte ijzervreter? Ben jij opzoek naar een uitdagende functie waarin je zelfstandig (complexe) onderdelen en gehele constructies vanaf tekening samenstelt, dan is de functie van Constructiebankwerken – Lasser iets voor jou!

Medewerker Project Ondersteuning

Ben jij opzoek naar een uitdagende en veelzijdige functie waarin je jezelf kunt ontwikkelen en waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan de realisatie van onze unieke projecten, dan is de functie van Medewerker Project Ondersteuning iets voor jou!

Monteur

Met jouw collega's weet jij elke klus in de wereld van infrastructuur te klaren, van staal tot hout en van leuningen tot bruggen. Je werkt op projectlocaties door heel Nederland. Veiligheid staat bij ons voorop en jij draagt hier actief aan bij.

Manager Administratie

Ben jij een gedreven administrateur en til jij onze processen naar een hoger niveau? Je bent altijd op zoek naar verbeteringen. En verantwoordelijk voor de administratieve processen en de key user van ons ERP pakket Ridder IQ.

Ontwerper

Jij werkt met aspecten van ontwerp, modellering en voorbereiding en zet architectonische ontwerpen om in constructies. Je houdt rekening met maakbaarheid, structurele en esthetische eisen en wensen van de klant.

Operationeel Inkoper

Als Operationeel Inkoper houd je van afwisseling en uitdagingen. Je werkt aan het tenderproces, monitoren van inkoopopdrachten en leveringen controleren. Met meerdere projecten tegelijkertijd is geen dag hetzelfde.

Projectleider

Ben jij die ervaren Projectleider die meerdere projecten tegelijkertijd kan opleveren? Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de planning en het financieel resultaat. Je managet stakeholders en houd de vinger aan de pols.

Operationeel V&G Coördinator

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van project specifieke plannen op het gebied van kwaliteit en gezondheid, en het begeleiden van alle aspecten rondom V&G zoals toolboxen, inspecties, audits en het adviseren van collega's.

Als je graag zou willen werken of stage zou willen lopen bij Takke Breukelen, maar er geen passende vacature beschikbaar is, aarzel dan niet om je interesse kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar hr@takke.eu. We zullen binnen enkele werkdagen reageren op je bericht!

Lees meer over je nieuwe collega's

In gesprek met Andries

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Kennismaken met Paul

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ontmoet Geert

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.