Werken bij Takke Breukelen

Het aantal projecten waar wij aan werken blijft groeien. Voor onze klanten willen wij een partner zijn met creatieve denkkracht voor totaaloplossingen. De projecten realiseren wij met een klein en hecht team met de beste vakmensen.

Wat doen wij bij Takke Breukelen?

Om totaaloplossingen met een hoge kwaliteit te bieden voor alle projecten waar wij aan werken is kennis, expertise en ontwikkeling noodzakelijk. De juiste vakspecialist op de juiste plek.

Werken bij Takke Breukelen betekent dat je onderdeel bent van een hecht team van experts. Doordat wij in Breukelen ons kantoor én werkplaats hebben sta je altijd dichtbij het proces van advies, ontwerp en productie en ben jij een belangrijke schakel in de totaaloplossing die wij onze klanten bieden.

Takke Breukelen is een sterk en groeiend bedrijf dat kansen biedt aan haar medewerkers. Een bedrijf met een informele sfeer én hoge ambities.

Kom jij meewerken aan onze toonaangevende projecten? Neem dan hieronder een kijkje bij onze boeiende en uitdagende vacatures en maak kennis met mogelijk jouw toekomstige collega’s!

Ben jij een ervaren Ontwerper? Ontwerp en modelleer uitdagende staalconstructies met aandacht voor maakbaarheid, esthetiek en opdrachtgeverswensen.

Ben jij een ervaren ontwerper die het ontwerpproces kan leiden? Wil jij het eerste aanspreekpunt zijn in het ontwerpproces en kun jij dit op een goede manier coördineren?

Met jouw collega's weet jij elke klus in de wereld van infrastructuur te klaren, van staal tot hout en van leuningen tot bruggen. Je werkt op projectlocaties door heel Nederland. Veiligheid staat bij ons voorop en jij draagt hier actief aan bij.

In de rol van Senior PMO-er, ben je de onmisbare schakel die onze projecten tot een succes maakt. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen waarbij jij degene bent die zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Ben jij een echte ijzervreter? Ben jij opzoek naar een uitdagende functie waarin je zelfstandig (complexe) onderdelen en gehele constructies vanaf tekening samenstelt, dan is de functie van Constructiebankwerken – Lasser iets voor jou!

Als Magazijn en Materieel Beheerder ben je de spil in het beheer van onze in- en uitgaande materialen. Je bent verantwoordelijk de inkomende en uitgaande goederen en voorraadbeheer.

Jouw focus als tendermanager ligt op het leiden van het aanbestedingsproces, het onderhandelen van contracten en het zorgen voor naleving van alle overeenkomsten.

Als je graag zou willen werken of stage zou willen lopen bij Takke Breukelen, maar er geen passende vacature beschikbaar is, aarzel dan niet om je interesse kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar jobs@takke.eu We zullen binnen enkele werkdagen reageren op je bericht!

Ontmoet je nieuwe collega's

Ontmoet

Ontmoet
Nardo

Ontmoet

Ontmoet
Roland

Ontmoet

Ontmoet
Ronald