Werkvoorbereider

Ben jij een werkvoorbereider die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Takke ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en organisatie van onze projecten en werk je nauw samen met verschillende stakeholders, zowel intern als extern.

Je schrijft diverse plannen, zoals werkplannen en V&G plannen, en stemt deze af met de opdrachtgever. Je bent een teamplayer, goed georganiseerd, resultaatgericht en beschikt over een groot probleemoplossend vermogen.

Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Jouw uitdaging

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en mede organisatie van onze projecten. Je wordt daarom betrokken bij alle fases van onze projecten en je doel is een goede voorbereiding en begeleiding van de uitvoering op basis van de opgestelde werkplannen.

Je bereidt de werkzaamheden voor en gaat om tafel met externe stakeholders, zoals o.a. de opdrachtgever. Intern werk je nauw samen met je collega’s van ontwerp, productie en montage. Kortom: jij treft alle voorbereidingen en draagt het werk over aan de uitvoering.

Tijdens de uitvoering heb je veel contact met de uitvoerder en ga je langs om te kijken of alles volgens plan verloopt, ook in nauwe samenwerking met de V&G Coördinator. Door een kijkje te nemen op de projectlocatie kan je zien of hetgeen jij bedacht hebt in de werkplannen in de praktijk ook zo werkt.

Op hoofdlijnen bestaan jouw werkzaamheden uit:

 • het schrijven van de diverse plannen, zoals onder meer werkplannen, V&G plannen, uitvoeringsplan, werkinstructies en keurings- en testplannen;
 • actieve afstemming met de opdrachtgever over deze plannen;
 • het eventueel uitwerken van interne richtlijnen/procedures in de plannen;
 • controleren of de werkplannen bij de uitvoering ook correct worden uitgevoerd;
 • het voorbereiden van diverse montage activiteiten;
 • mede bepalen en uitwerken van de bouwplaats inrichting.

Wat neem je mee?

Een sleutel tot succes in deze rol is een groot probleemoplossend vermogen en goed georganiseerd te werk gaan. Ieder project bij ons is anders en daarom loop je altijd tegen nieuwe uitdagingen aan. Je hebt het in je om deze snel en adequaat op te lossen in de juiste volgorde. Omdat je met veel stakeholders te maken krijgt moet je gericht zijn op samenwerking.

Verder beschik je over de volgende kwalificaties:

 • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur in een technische achtergrond);
 • werkervaring in een soortgelijke functie is een pré;
 • je bent gestructureerd, resultaatgericht en een teamspeler.

Wat biedt Takke jou?

Een impactvolle rol in een familiebedrijf waarin je het verschil kunt maken én:

 • een functie voor minimaal 32 uur in de week in een leuk team met standplaats Breukelen;
 • een goede werk- privébalans en veel afwisseling en ontwikkeling in de functie;
 • een markconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • een telefoon en laptop.

Over Takke

Takke Breukelen BV is een familiebedrijf dat in 1921 is opgericht en gespecialiseerd is in lichte constructiewerken voor de infrastructuur. Het bedrijf ontwerpt, produceert en realiseert onder andere leuningen, randconstructies, bruggen, liftschachten, bordessen, wandbeplating en anti-vandalismeschermen in diverse materialen, zoals (corten)staal, aluminium, rvs, glas, hout en composiet. De kracht van Takke is dat elk project uniek is en elk eindproduct op maat wordt ontworpen en gemaakt. Het bedrijf staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vanuit ons centrale punt in Breukelen werken we nauw samen met onze werkmaatschappijen Infra Composites, Lightweight Structures Engineering en Ende Montage & Transport. Onze organisatie bestaat uit 50 FTE en heeft een platte structuur met korte communicatielijnen. We hanteren een informele werksfeer waarbij iedereen gedreven en betrokken is en zelf verantwoordelijkheid neemt.

Spreekt deze functie je aan?

Indien je vragen hebt over de functie, aarzel dan niet om contact op te nemen met Erik Wesselius, Corporate Recruiter. Hij is te bereiken via telefoonnummer +31 6 23 24 50 32. Je kunt je cv en beknopte motivatie sturen naar ewesselius@takke.eu.

LinkedIn
Share
WhatsApp

Ontmoet je nieuwe collega's

Ontmoet

Ontmoet
Nardo

Ontmoet

Ontmoet
Roland

Ontmoet

Ontmoet
Ronald