Constructiebankwerker - Lasser

Ben jij een echte ijzervreter? En ben jij opzoek naar een uitdagende functie waarin je zelfstandig (complexe) onderdelen en gehele constructies vanaf tekening samenstelt, dan is de functie van Constructiebankwerken – Lasser iets voor jou!

Jouw uitdaging

Ben jij een echte ijzervreter? Dan zoeken we jou; een Constructiebankwerker Lasser die in staat is zelfstandig te werken in het proces van vervaardigen vanaf tekening tot product. Je brengt minimaal 5 jaar praktische ervaring mee. Jouw werkzaamheden bestaan in hoofdlijnen uit:

 • het zelfstandig vanaf tekening samenstellen van diverse (complexe) staal/rvs/aluminium onderdelen en gehele constructies
 • het zelfstandig vanaf werktekeningen vervaardigen, bewerken en modificeren van producten
 • het uitvoeren van laswerkzaamheden door middel van MIG-MAG lasproces
 • het indien nodig op projectlocatie uitvoeren van montagewerkzaamheden
 • het waarborgen van de kwaliteit van het door jou vervaardigde product

Wat neem je mee?

Je werkt graag binnen een nuchtere organisatie waarin mooie producten voor unieke klant specifieke projecten worden gemaakt. Je voelt je betrokken en hebt de juiste instelling om hieraan bij te dragen. Je hebt oog voor kwaliteit en weet van aanpakken. Als het nodig is, zet je je schouders er extra onder om het werk af te ronden, ook al is dat buiten de gebruikelijke werkuren. Verder beschik je over de volgende kwalificaties:

 • je hebt MTS werk- en denkniveau
 • je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Constructiebankwerker Lasser van staal, aluminium en rvs constructies
 • je beschikt over MIG-MAG diploma, als je een TIG certificaat hebt is het helemaal mooi
 • je kan tekeningen lezen en aan de hand hiervan constructies in elkaar zetten
 • je bent in bezit van rijbewijs B en beschikt over VCA (of bent bereid deze te halen)

Wat biedt Takke jou?

Een mooie baan in een familiebedrijf waarin je het verschil kunt maken én:

 • een fulltime functie in een leuk team met standplaats Breukelen
 • veel afwisseling, ruimte en vertrouwen
 • benodigde en gewenste opleidingen in combinatie met jouw persoonlijke ontwikkeling
 • een markconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • reiskostenvergoeding, goede pensioenregeling, CAO Metaal en Techniek

Over Takke

Takke is een dynamisch en groeiend bedrijf in transitie van productie-georiënteerd naar een projectorganisatie en heeft een platte structuur met korte communicatielijnen. Onze organisatie bestaat momenteel uit 65 FTE. We hanteren een informele werksfeer waarbij iedereen gedreven en betrokken is en zelf verantwoordelijkheid neemt.

Wij zijn gespecialiseerd in lichte constructiewerken voor de infrastructuur. We ontwerpen, produceren en realiseren onder andere leuningen, randconstructies, bruggen, bordessen, wandbeplating en anti-vandalismeschermen in diverse materialen, zoals (corten)staal, aluminium, rvs, glas, hout en composiet. 

De kracht van Takke is dat elk project uniek is en elk eindproduct op maat wordt ontworpen en gemaakt. Het bedrijf staat bekend om haar kwaliteit en betrouwbaarheid.

Samen met Delft Infra Composites (DIC) en Solidd Steel Structures zijn wij onderdeel van de overkoepelende groep TO GET THERE. De drie merken, met elk hun specifieke expertise, werken samen om efficiënt, flexibel en daadkrachtig te kunnen inspelen op de veranderende infrawereld van morgen.

Spreekt deze functie je aan?

Indien je vragen hebt over de functie, aarzel dan niet om contact op te nemen met Elvira Tibboel, Recruitment en HR business partner. Zij is te bereiken via telefoonnummer +31 6 27 51 18 12

Je kunt je cv en een beknopte motivatie sturen naar jobs@takke.eu 

LinkedIn
Share
WhatsApp

Ontmoet je nieuwe collega's

Ontmoet

Ontmoet
Nardo

Ontmoet

Ontmoet
Roland

Ontmoet

Ontmoet
Ronald