Monteur

Kom werken als all-round monteur in de wereld van infrastructuur! Samen met jouw collega’s weet jij elke klus te klaren, van staal tot hout en van leuningen tot bruggen. Je werkt op projectlocaties door heel Nederland en bent flexibel in je werktijden. Veiligheid staat bij ons voorop en jij draagt hier actief aan bij.

Jouw uitdaging

We zoeken een all-round monteur die zijn weg weet in de wereld van infrastructuur. Samen met jouw collega monteurs, de maat- en (hoofd)uitvoerder weet jij elke klus te klaren. Onze projecten zijn uniek en dat maakt jouw werk veelzijdig; van (corten)staal, aluminium, rvs, glas tot hout en van leuningen, bordessen, wandbeplating tot bruggen. Je bent werkzaam op projectlocaties door heel Nederland, soms als het werk en locatie het vraagt werk je ’s avonds en incidenteel op zaterdag.

Elk project start met een actieve overdracht vanuit de Montageleider en je onderhoudt nauwe contacten met de maatvoerder en overige collega’s in de montage. Ook met de collega’s van ontwerp heb je regelmatig direct contact. In principe werk je altijd met tweetallen, vanuit efficiency maar ook vanuit veiligheid. Dat laatste is een belangrijk aspect in ons werk en daarom ook voor jou.

Wat typeert jouw werkzaamheden:

 • het zelfstandig kunnen lezen van tekeningen
 • het aansluiten en monteren van de verschillende type constructies waaronder leuningwerk en bordessen
 • het onder druk je hoofd koel kunnen houden en daarbij de kwaliteit niet uit het oog verliezen
 • het signaleren en oplossen van afwijkingen en knelpunten in overleg met de uitvoerder/Montageleider
 • het openstaan voor nieuwe inzichten, als iets efficiënter kan, deel je dat gelijk met je collega’s

Wat neem je mee?

Om deze rol succesvol in te vullen ben je zelfstandig, oplossingsgericht en een echte aanpakker. Je kunt goed samenwerken en hebt een flexibele houding. 

Daarnaast heb je de nodige kennis en ervaring van materiaal, materieel en (elektrisch) gereedschap. 

Verder beschik je over de volgende kwalificaties:

 • MBO werk- en denkniveau in een technische richting
 • minimaal 3 jaar werkervaring
 • VCA (VOL), Veilig werken met de hoogwerker, Veiligheidstraining toegang tot het spoor (DVP) of de bereidheid deze te behalen
 • Rijbewijs B en E is een pré

Wat biedt Takke jou?

Een impactvolle rol in een familiebedrijf waarin je het verschil kunt maken én:

 • een fulltime functie in een leuk team met projecten door heel Nederland
 • veel afwisseling en uitdaging met unieke projecten
 • een markconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • een telefoon, tablet en bedrijfswagen

Over Takke

Takke Breukelen BV is een familiebedrijf dat in 1921 is opgericht en gespecialiseerd is in lichte constructiewerken voor de infrastructuur. Het bedrijf ontwerpt, produceert en realiseert onder andere leuningen, randconstructies, bruggen, liftschachten, bordessen, wandbeplating en anti-vandalismeschermen in diverse materialen, zoals (corten)staal, aluminium, rvs, glas, hout en composiet. 

De kracht van Takke is dat elk project uniek is en elk eindproduct op maat wordt ontworpen en gemaakt. Het bedrijf staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vanuit ons centrale punt in Breukelen werken we nauw samen met onze werkmaatschappijen Infra Composites, Lightweight Structures Engineering en Ende Montage & Transport. 

Onze organisatie bestaat uit 50 FTE en heeft een platte structuur met korte communicatielijnen. We hanteren een informele werksfeer waarbij iedereen gedreven en betrokken is en zelf verantwoordelijkheid neemt.

Spreekt deze functie je aan?

Indien je vragen hebt over de functie, aarzel dan niet om contact op te nemen met Elvira Tibboel, Recruitment en HR business partner. Zij is te bereiken via telefoonnummer +31 6 27 51 18 12

Je kunt je cv en een beknopte motivatie sturen naar jobs@takke.eu 

LinkedIn
Share
WhatsApp

Ontmoet je nieuwe collega's

Ontmoet

Ontmoet
Nardo

Ontmoet

Ontmoet
Roland

Ontmoet

Ontmoet
Ronald