ONTMOET
ROLAND

Hoofduitvoerder

Het project Ewijk was een heel mooi project met heel veel uitdagingen en een fantastisch eindresultaat. Voor mij is dit ook een mooie ontwikkeling in mijn carrière geweest.

Hoe lang werk je bij Takke?

27 jaar geleden kwam ik via een uitzendbureau voor het eerst in aanraking met Takke. Zoals je merkt ben ik blijven plakken… Ik ben inmiddels hoofduitvoerder.

Hoe verloopt jouw werkdag?

Mijn werkdagen beginnen vaak op kantoor zo rond half zeven in de ochtend. Ik neem dan de dag door die voor me ligt. Ik bespreek de projecten en werkzaamheden met de monteurs die op de projecten werken, controleer hun urenadministratie en ben natuurlijk het aanspreekpunt voor alles en iedereen met betrekking tot de uitvoering van projecten. Uiteraard ben ik ook regelmatig op de projecten te vinden; voor overleg met onze opdrachtgever, het doen van een VGM inspectie en het uitvoeren van opleverrondes met onze opdrachtgever. Eigenlijk bemoei ik me overal mee, in de positieve zin van het woord hoor!

Trots op…

Een project waar ik altijd met veel plezier aan terugdenk is het project Ewijk. Dat is een grote staalbrug van een kilometer bij de A50 bij Nijmegen. Twintig jaar geleden heb ik zelf nog aan die brug gewerkt en nu was ik betrokken bij de renovatiewerkzaamheden. Uiteindelijk heb ik maar liefst vier jaar op locatie gewerkt. Het was een heel mooi project met heel veel uitdagingen en een fantastisch eindresultaat. Voor mij is dit ook een mooie ontwikkeling in mijn carrière geweest.

Takke

Takke is een toegankelijke organisatie. We hebben korte lijntjes met elkaar. We zijn een club leuke mensen waarbij de sfeer goed is. Ik merk dat iedereen zich altijd honderd procent inzet om goede resultaten te behalen. Ons werk is nooit saai, want we hebben afwisselende projecten. Bovendien word je uitgenodigd en aangemoedigd om proactief mee te denken. Ik voel me betrokken en gewaardeerd.

Een blik op de toekomst

Ik zou nog wel wat willen groeien op het gebied van leidinggeven. Mijn rol als hoofduitvoerder iets meer eigen maken, zeg maar. Daar zou ik nog wel een cursus voor willen volgen. En verder kijk ik uit naar uitbreiding van ons team met nieuwe gemotiveerde collega’s.

ontmoet

Meer collega's ontmoeten?

Lees de verhalen van onze collega's die dagelijks werken aan onze projecten!

vacatures

Kom jij werken bij Takke Breukelen?

Bekijk dan onze openstaande vacatures en word onze nieuwe collega!