Medior | Senior Ontwerper

Ben jij een ervaren ontwerper? Ontwerp en modelleer uitdagende staalconstructies met aandacht voor maakbaarheid, esthetiek en opdrachtgeverswensen. Solliciteer dan nu en maak deel uit van ons enthousiaste team!

Jouw uitdaging

Voor aanvulling in ons team ‘Ontwerp’ zoeken wij een ervaren Ontwerper die het leuk vindt om te ontwerpen en modelleren.

Vanuit een architectonisch ontwerp, modelleer je realiseerbare staalconstructies die je op en rond wegen, stations en viaducten weer tegenkomt. Hierbij rekening houdend met de maakbaarheid, constructieve eisen, esthetische eisen en wensen van de opdrachtgever. Denk hierbij aan speciale trappen, bordessen, geluidsschermen, leuningen, randconstructies en lichte bruggen.

Bij deze staalconstructies komt vaak een combinatie met hout, glas, composiet en/of verlichting voor met als constructief raakvlak beton. 

Nadat je het model in 3D Inventor hebt opgezet, ben je ook verantwoordelijk voor de fabricagetekeningen.

Jouw werkzaamheden bestaan in hoofdlijnen uit:

 • het ontwerpen en modelleren in 3D;
 • het afstemmen van het ontwerp met de opdrachtgever;
 • het intern overdragen van jouw deel van het project aan de productie en montage teams;
 • het pro actief meedenken met verbeteringen.

Wat neem je mee?

Als Ontwerper sta je aan het begin van het project, je bent klant- en resultaatgericht en hebt een gestructureerde manier van werken. Je houdt continue in je achterhoofd dat de door jouw ontworpen producten goed maakbaar moeten zijn voor onze productie en makkelijk en vlot te realiseren moeten zijn door onze montage afdeling. Je hebt daarom actief overleg met deze teams en neemt de verantwoordelijke voor je werkzaamheden.

Verder beschik je over de volgende kwalificaties:

 • HBO werk- en denkniveau (bouwkunde, civiele techniek of werktuigbouwkunde);
 • minimaal 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke rol in een projectorganisatie;
 • kennis van en ervaring met 3D tekenen/modelleren bij voorkeur in Inventor;
 • je bent betrokken, neemt verantwoordelijkheid en weet van aanpakken;
 • je werkt zelfstandig maar bent evenwel een goede teamspeler.

Wat biedt Takke jou?

Een impactvolle rol in een familiebedrijf waarin je het verschil kunt maken én:

 • een functie voor minimaal 32 uur in de week in een leuk team met standplaats Breukelen;
 • veel afwisseling en uitdaging met unieke projecten;
 • reiskostenvergoeding, goede pensioenregeling, CAO Metaal en Techniek;
 • een markconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Over Takke

Takke is een dynamisch en groeiend bedrijf in transitie van productie-georiënteerd naar een projectorganisatie en heeft een platte structuur met korte communicatielijnen. Onze organisatie bestaat momenteel uit 65 FTE. We hanteren een informele werksfeer waarbij iedereen gedreven en betrokken is en zelf verantwoordelijkheid neemt.

Wij zijn gespecialiseerd in lichte constructiewerken voor de infrastructuur. We ontwerpen, produceren en realiseren onder andere leuningen, randconstructies, bruggen, bordessen, wandbeplating en anti-vandalismeschermen in diverse materialen, zoals (corten)staal, aluminium, rvs, glas, hout en composiet. 

De kracht van Takke is dat elk project uniek is en elk eindproduct op maat wordt ontworpen en gemaakt. Het bedrijf staat bekend om haar kwaliteit en betrouwbaarheid.

Samen met Delft Infra Composites (DIC) en Solidd Steel Structures zijn wij onderdeel van de overkoepelende groep TO GET THERE. De drie merken, met elk hun specifieke expertise, werken samen om efficiënt, flexibel en daadkrachtig te kunnen inspelen op de veranderende infrawereld van morgen.

Spreekt deze functie je aan?

Indien je vragen hebt over de functie, aarzel dan niet om contact op te nemen met Elvira Tibboel, Recruitment en HR business partner. Zij is te bereiken via telefoonnummer +31 6 27 51 18 12

Je kunt je cv en een beknopte motivatie sturen naar jobs@takke.eu 

LinkedIn
Share
WhatsApp

Ontmoet je nieuwe collega's

Ontmoet

Ontmoet
Nardo

Ontmoet

Ontmoet
Roland

Ontmoet

Ontmoet
Ronald